Dry aged vlees
Wat is dry aged vlees? Dry aging gebeurde vroeger om het vlees een betere smaak te geven en malser te laten worden.
Dit gebeurt op een temperatuur van 2°c en een afgestemde luchtvochtigheid. Hierdoor kan je de verschillen van onze rassen proeven.
Dry aging wordt bij ons toegepast op ons rundvlees om de volle smaak van het lekkere vlees terug naar de voorgrond te brengen.
Cȏte de Boeuf
Cȏte de Boeuf: voor de echte vleesliefhebber! Mooi dooraderd vlees, minimaal 21 dagen gerijpt voor een optimale ‘oersmaak’.
Vlees met karakter!
Bavette
Bavette de flanchet op z’n Frans. Mals stuk vlees, grof van draad, volle diepe smaak. Uitermate geschikt voor grill of barbecue.
Entrecȏte
Van het Gasconne (Franse) ras. Ras rustique, zoals de Fransen zeggen, wat betekent origineel vleesras dat honderden jaren beschermd is gebleven. Gerijpt vlees, minimaal 21 dagen.