Klantenkaart

van-leeuwenvleesch-6

Wij waarderen het bijzonder dat u regelmatig bij ons in de winkel bent. Daarom bieden wij onze vaste klanten extra voordeel. Vraag bij ons de klantenkaart aan en spaar gratis voor smakelijke producten.


Sparen
Heel eenvoudig. Deze klantenkaart is gekoppeld aan uw persoonlijke gegevens en is voorzien van een chip. Bij elke euro die u bij ons besteedt krijgt u een spaarpunt op uw kaart. Uw gespaarde punten vertegenwoordigen een waarde. Met de punten kunt u sparen voor gratis smakelijke producten zoals een gebraden kip, een lekkere biefstuk of een worstje voor bij de borrel. Elke twee maanden zijn er drie verschillende spaaraanbiedingen. U kunt op de hoogte blijven via onze Facebook pagina, nieuwsbrief of natuurlijk door langs te komen in de winkel.


Bekijk uw saldo
U  kunt uw saldo heel eenvoudig bekijken via de saldo-checker op onze website. Ook kunt u uw saldo met behulp van uw klantenkaart altijd bij een medewerker van Van Leeuwen Vleesch opvragen. Spaarpunten kunt u inwisselen in de winkel. De nodige punten worden van uw saldo afgehaald en u ontvangt een aanbieding naar keuze gratis!


Meedoen?
U kunt een aanvraagformulier in de winkel invullen. De persoonlijke klantenkaart krijgt u dan direct mee. U kunt ook het aanvraagformulier invullen via deze website waarop u vervolgens de klantenkaart in één van onze winkels kunt ophalen.