Assortiment

Damhert

Wij bieden het unieke damhertenvlees aan uit de Amsterdamse Waterleidingduinen. De jacht is medio oktober-maart. Wij kopen de gehele herten in en verwerken dit tot biefstukdelen, rollades, worst, hamburgers en koteletten.

Lees meer >

______________________________________________________________________________

Dry aged vlees

Dry aging gebeurde vroeger om het vlees een betere smaak te geven en malser te laten worden.
Dit gebeurt op een temperatuur van 2°c en een afgestemde luchtvochtigheid. Hierdoor kan je de verschillen van onze rassen proeven.
Dry aging wordt bij ons toegepast op ons rundvlees om de volle smaak van het lekkere vlees terug naar de voorgrond te brengen.
Lees meer >


Gevogelte en wild

Al ons gevogelte en wild producten kopen wij in bij poelier Pieter van Meel Groothandel in Amsterdam.
Wij werken uitsluitend met Franse Poulet Noir (zwartpoot kip) en snijden deze ook zelf uit.
Ook kunt u bij ons altijd wild bestellen, in ons filiaal Haarlem is tijdens het wildseizoen een standaard assortiment in de winkel aanwezig zoals kwartels, hertenbiefstuk, hertenschouder, eenden en konijnenbout.
Lees meer >


Lam

Ons assortiment lamsvlees bestaat uit Texels lam. Wij werken uitsluitend met hele lammeren. We snijden het lam zelf uit en kunnen zo het hele lam ook het beste verwaren. Lamsvlees voor de verkoop is 10 dagen gerijpt en heeft een mooie, volle lamsvleessmaak.
Lees meer >


Rund

Ons assortiment rundvlees bestaat uit het Simmenthal ras. Wij houden onze eigen Simmenthal koeien op de boerderij van Ab Kneppers in de Velserbroek.
Wij werken uitsluitend met vrouwelijke runderen. Simmenthal ras is authentiek en dus niet gekruist met andere rassen.
Lees meer >


Varken

Wij zijn Livar specialist. Varkensvlees is veelzijdig; het dier geeft ons alles: van een heerlijk braadstuk tot lekkere karbonaden en spareribs voor de barbecue. En met enige handige conserveringskunst maken we er alle soorten verse en gedroogde worst, patés, terrines, hammen en spek van. U kunt echt elk deel van het dieren eten – behalve de knor natuurlijk.
Lees meer >


Worsten en burgers

Al onze worst komt uit eigen worstmakerij;  we maken diverse soorten heerlijke saucijzen, zie verder op deze website voor het assortiment.
Onovertroffen zijn onze hamburgers met een zongedroogd tomaatje. Ook de lamsburgers zijn zeer geliefd bij onze klanten!
Lees meer >